Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
.
471 wpisów.
admin admin napisał/a 15/06/2024 o 11:32
PUBLIKUJEMY OPINIE TAKIEGO DEBILA JAK "RUSLAN" KU PRZESTRODZE INNYM IDIOTOM KTORZY NAWET NIE POTRAFIA PRAWIDLODO ODCZYTAC NAZWY STRONY A POTEM DURNIE SZARGAJA NAM OPINIE W SIECI!!! DO "RUSLAN" NASZA STRONA TO STERYDY.ORG.PL A NIE TO CO TY DEBILU WYPISUJESZ!!! NAUCZ SIE CZYTAC!!!
Nowicjusz Nowicjusz napisał/a 15/06/2024 o 10:27
Wczoraj zamówiłem pierwszy raz czekam na paczkę szkoda że weekend się zaczął bo już nie mogę się doczekać na nią
Holandia Holandia napisał/a 14/06/2024 o 13:41
Zamówiłem pierwszy raz z tego sklepu. Wysyłka była do Holandii. Nie czekałem długo. Pełny profesjonalizm sprzedającego. Odpowiadał na wszystkie moje pytania bardzo szybko. Na pewno zamówię ponownie. Pozdro 💪🫡
ruslan ruslan napisał/a 14/06/2024 o 07:16
Witam pisze już druga opinie panowie jest tragedia z tą stroną sterydy24online.org zamawialem paczki 3 czerwca 11 czerwca mieli wysłać nic niema w inpost ani nic odpisza jednego maila na dzień ciężko się z nimi porozumieć podałem nr paczek i nic cisza tragedia znajdzie inną stronę to jakieś buraki są nie szanują klientów!
Tomasz Wiecaszek Tomasz Wiecaszek napisał/a 12/06/2024 o 15:33
Mueszkam we Francji Zamawiam 2 raz jestem na cyklu juz ponad 2 miesiace , sterydy dobrze działaja , efekty naprawde widoczne polecam ten sklep,
kamil kamil napisał/a 11/06/2024 o 14:41
Wszystko jak zawsze ok
Krzysztof Krzysztof napisał/a 10/06/2024 o 23:11
Witam,jestem nowym użytkownikiem i jestem zadowolony z tego sklepu internetowego zamówiłem smakołyki za granicę i wszystko dotarło. Polecam dobra obsługa klienta szybko i sprawnie to działa,pozdrawiam
Michał Michał napisał/a 08/06/2024 o 21:01
Wszystko ok, paczka dotarła sprawnie i szybko. W środku to co miało być,susta 15ml ogólnie zadowolony po pierwszym strzale, bez stanów zapalnych i zrostów. Kilka lat temu robiłem tu zakupy i wszystko było tak samo ok, dobry towar, dobra obsługa z tym że stany zapalne miałem po każdym wbiciu i musiałem przerwać. Widzę że chyba wszystko teraz jest ok . Polecam sterydy.org.pl i pozdrawiam
Radosław Radosław napisał/a 06/06/2024 o 08:11
Jak zwykle wszystko dotarło bez problemów polecam stronę towar dziala
Piotr Piotr napisał/a 05/06/2024 o 02:54
kilka razy zamawiane, wszystko spoko towar działa. tabsy top tier oleji jeszcze nie probowalem ale polecam.
Jacek Jacek napisał/a 04/06/2024 o 13:26
Wszystko super, na czas, mega kontakt. na pewno będę zamawiał w przyszłości.
Łukasz Łukasz napisał/a 03/06/2024 o 17:36
Drugi raz kupuje, polecam z czystym sumieniem. Pełna profeska,,stały kontakt. Na pewno tu wrócę
Marcin Marcin napisał/a 26/05/2024 o 00:06
Kolejne zamówienie i kolejny udany zakup. Dobry kontakt, wysyłka w terminie, wszystko zgodnie z opisem. Dziękuję i polecam innym.
Serj Serj napisał/a 23/05/2024 o 16:28
Jak zawsze wszystko super 👍 10/10
Adamo Adamo napisał/a 18/05/2024 o 22:12
Wszystko sprawnie, szybko pozdro panowie
Henryk Henryk napisał/a 17/05/2024 o 18:39
Super kontakt, super zakup, super towar. Po prostu SUPER !!!
Jacek Jacek napisał/a 16/05/2024 o 22:15
Polecam szybko i solidnie paczuszki w domu,👌
Arkadiusz Arkadiusz napisał/a 15/05/2024 o 06:33
Zamawiam w sklepie od kilku lat, zawsze wszystko ok. Tym razem przez pomyłkę nie został spakowany jeden produkt ale po kontakcie ze sklepem i bardzo szybkiej odpowiedzi produkt zostal szybko wyslany. Polecam zakupy w tym sklepie.
mirek mirek napisał/a 14/05/2024 o 16:44
Kontakt na najwyższym poziomie, wszystko bez problemów
Marcin Marcin napisał/a 14/05/2024 o 10:13
Zaopatruje się w tym sklepie od długiego czasu (4 lata). Wszystko zawsze w jak najlepszym porządku. Naprawdę polecam wszystkim wyroby z EP. Czystość oraz jakość konkurencyjna z apteka. Pozdrawiam.