Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
.
117 wpisów.
Łukasz Łukasz napisał/a 18/08/2021 o 13:19
W poprzednim tygodniu pisałem, że oszust. Zwracam honor, produkty zgodne oczekiwaniami. Umieściłem negatywne opinie z mojego błędu, nie widziałem wiadomości powrotnej ponieważ była w spamie. Także śmiało można zamawiać, ceny konkurencyjne, napewno jeszcze skorzystam.
Michał Michał napisał/a 18/08/2021 o 12:22
To już kolejne udane zakupy na tej stronie, sam już nie wiem które tyle tego było. Wszystko na najwyższym poziomie i zgodne z zamówieniem. No i towar klepie a to najważniejsze. Polecam.
Darek Darek napisał/a 18/08/2021 o 09:22
Po raz kolejny szybka dostawa i 100 % zadowolenia Polecam!!!
Rafal Rafal napisał/a 17/08/2021 o 14:10
Bardzo polecam zakupy na tej stronie. Zamówiłem troche w ciemno ale opłacilo sie. Szybka wysyłka, to co trzeba żadnych wyje….k . Jest tak jak trzeba
Chinczyk Chinczyk napisał/a 22/07/2021 o 13:44
Jak zrobić zakupy, pisze ze dla mojego regionu nie mozna wybrać metody płatnosci, czy poprostu sie teraz nie da?
Odpowiedź administratora przez: admin
PRZERWA jest. info na glownej stronie
Krzysiek Krzysiek napisał/a 22/07/2021 o 00:23
Jak zwykle pewna dostawa i sprawdzony towar.Od prawie 3 lat zakupy tylko u was na najwyższym poziomie,cenne porady.Pozdrawiam
Dzmitriy Dzmitriy napisał/a 20/07/2021 o 21:35
Dziękuję bardzo. Wszystko przyszło zgodnie z zamówieniem. Będę zamawiał więcej. Dobra robota.
Mietek Mietek napisał/a 15/07/2021 o 23:54
Boldenon ktos zamawiał, legit?
Odpowiedź administratora przez: admin
Na stronie EP mozesz sprawdzic produkt. Poza tym jesli masz pytania/watpliwosci to zapraszam na forum https://euro-sterydy.pl/forum/
Georgij Georgij napisał/a 15/07/2021 o 23:29
Kolejny zakup – szybka dostawa, super jakość, polecam!
Kazan Kazan napisał/a 15/07/2021 o 18:31
Opinie, uwagi? Gdzie moja opinia i uwaga?
Odpowiedź administratora przez: admin
Jak masz jakis problem to zapraszam na forum lub pisz na @. Jak ktos ma Ci odpisac w ksiedze gosci?! https://euro-sterydy.pl/forum/ lub info@sterydy.org.pl
Valerii Valerii napisał/a 13/07/2021 o 07:20
produkt przyszedł w oryginalnym opakowaniu, kod strony producenta jest oryginalny. Chciałbym otrzymywać zamówienia trochę szybciej, polecam wszystkim, zamówię produkt ponownie.
Grzegorz Grzegorz napisał/a 12/07/2021 o 19:19
Paczka dotarła szybko. Towar zgodnie z zamówieniem . Polecam. Sam też planuję regularne zakupy.
Tomek l 54 Tomek l 54 napisał/a 12/07/2021 o 13:41
Solidny i uczciwy dostawca. Sustanon z EP działa lepiej niż apteczny Omnadren (mówię o swoim przypadku), nie warto nawet kombinować jakichś recept, bo ten producent robi dobre jakościowo wyroby (chodzi o sterylnosc i ewentualne zakażenia). Na razie wszystko ok.
Szymon Szymon napisał/a 11/07/2021 o 19:49
Szybko i profesjonalnie. Nic tylko rosnąć 🚀
Odpowiedź administratora przez: admin
Zyczymy powodzenia 🙂
Olo Olo napisał/a 09/07/2021 o 15:53
Sprawnie jak zawsze 😉
Pawel Pawel napisał/a 07/07/2021 o 07:33
Jak zawsze towar zgodny z zamówieniem. Super sklep
Tomasz Tomasz napisał/a 03/07/2021 o 05:21
Kolejne zakupy i wszystko ok. Naprawdę polecam
Hubert Hubert napisał/a 30/06/2021 o 21:19
Witam próbuje skontaktować sie przez email i nie moge wyslac wiadomosci
Odpowiedź administratora przez: admin
Niektore @ sa blokowane, sprobuj z innej skrzynki lub na drugiego maila sterydyorg@tutanota.com lub info@sterydy.org.pl
Andrzej Andrzej napisał/a 30/06/2021 o 07:15
Zamawiałem kolejny raz i jak zwykle wszystko ok
Ano Ano napisał/a 28/06/2021 o 23:39
Szybka dostawa elegancko